Profiel en online dating tips


Natuurlijk moet je op elke dating site een profiel aanmaken. Op basis van dit profiel krijg je ‘matches’, dit zijn mensen die het beste bij je passen. In de echte wereld wordt altijd gezegd dat verschillende karakters elkaar aantrekken maar dit geld eigenlijk niet voor Internet Dating. Het helpt dat je bij een potentiële date(s) iets hebt om over te praten. Gemeenschappelijke hobby's helpen hier enorm goed bij. Dit geld voor een eerste chat gesprek maar ook voor je uiteindelijke date. Vul je profiel daarom ook eerlijk in, aan het einde heb je jezelf er alleen maar mee.  Neem eens rustig de tijd om je online profiel op te zetten en neem deze tips mee.

Dating tips voor je Profiel


Neem deze tips altijd mee op het moment dat je een profiel aanmaakt:

  • Wees eerlijk
  • Plaats goede foto’s ( niet al te dichtbij )
  • Schrijf over jezelf ( Lees eerst een paar dating profielen van anderen )
  • Leg uit naar wie je opzoek bent, en zeg nooit dat je niet op zoek bent naar een date
  • Zorg voor een goede spelling, ook niet mijn ding.
  • Neem zelf ook initiatief nemen. Net zoals jij zit te wachten op een eerste reactie doen heel veel mensen dat. Dus wacht niet tot je een vraag gesteld wordt maar stel zelf ook actief vragen.

Ga over tot actie


Als je een goed profiel hebt gemaakt op een dating site naar keuze. Blijf dan actief bezig met dit profiel. Neem in je hoofd dat iedereen die op een datingsite staat opzoek is naar een relatie dus wees niet bang om iemand aan te spreken. Mocht je geen reactie terug krijgen blijf dan gewoon aardig en ga opzoek naar een ander persoon. Schelden en naar doen heeft absoluut geen zin.